Σαν… «κυβερνητικός εκπρόσωπος» ο Τσέρι

Σαν…κυβερνητικός εκπρόσωπος ή σαν… γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού και όχι ως αθλητής απάντησε ο Oυιλ Τσέρι σε ερωτήσεις που του έγιναν από ακόλουθούς του στο Twitter.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το πώς νιώθει που ο κόσμος της ομάδας τον βλέπει ως τον αδύναμο κρίκο του ρόστερ, με τον ίδιο να απαντά: «Θα σε σταματήσω ακριβώς εκεί. Εάν δεις την ιστορία μου, δεν ήμουν πουθενά ο αδύναμος κρίκος, έτσι ό,τι πιστεύουν οι άλλοι είναι εκτός λογικής. Δεύτερον, το παιχνίδι μου θα μιλήσει από μόνο του, οπότε, ό,τι χρειάζεται να αποδειχθεί θα φανεί στο γήπεδο».

Ο Τσέρι ρωτήθηκε και για την απόφαση της ομάδας του Πειραιά να βρεθεί στην Α2 τη νέα σεζόν και τόνισε: «Πάντα θέλεις να παίζεις  στην κορυφαία λίγκα, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες μιας αναγκαίας απόφασης σε θέματα τα οποία πιστεύει η ομάδα ακράδαντα».

Επιπλέον, ρωτήθηκε και για τα οικονομικά θέματα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός και αν τον προβληματίζουν αυτά, με τον ίδιο να λέει πως: «Η λέξη-κλειδί είναι το προσωρινά. Η ομάδα ποτέ δεν είχε οιικονομικά θέματα και τη μία φορά που βγήκε αυτό κόντεψαν να τους σταυρώσουν τους ανθρώπους. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν, αλλά στο τέλος όλα θα βρεθούν».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Τζίμερ Φριντέτ και την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, λέγοντας: «Ο Τζίμερ είναι ένας σπουδαίος σκόρερ, αλλά ξέρεις ότι είναι διαφορετικό το παιχνίδι στην Ευρώπη, σε σχέση με την Κίνα, έτσι περιμένω να δω πώς θα προσαρμοστεί και πόσο χρόνο θα του πάρει».

Τέλος, σε ερώτηση για τον Βασίλη Σπανούλη και τη Θύρα 7 απάντησε μόνο με μία λέξη: «Θρύλος».

Διαβάστε επίσης