Σαν τα χιόνια…

Τα ονόματα του Γιάννη Μανιάτη, της Μιλένας Αποστολάκη και της Κατερίνας Μπατζελή ψιθυρίζονται για come back στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, στον βόρειο τομέα της Β΄ Αθήνας

Δημοψήφισμα… ονοματοδοσίας θα έχουν μεταξύ άλλων κομματικών διαδικασιών την Κυριακή στο Κίνημα Αλλαγής κι όπως φαίνεται η επιστροφή στο παρελθόν δεν αφορά μόνο στον πράσινο ήλιο και στο brand name «ΠΑΣΟΚ» που θεωρούνται πιασάρικα.

Αφορά και το come back στα ψηφοδέλτια του Κινήματος κάποιων στελεχών που τα τελευταία χρόνια είχαν αποτραβηχτεί από του προβολείς της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ένα από αυτά τα στελέχη είναι για παράδειγμα ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Αργίτης διαθέτει το «πακέτο» που θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Είναι δηλαδή και τεχνοκράτης (σ.σ. μηχανικός με διδακτορικό, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βόννης στο Ινστιτούτο Οικονομικής Γεωγραφίας), αλλά και υπουργική πείρα διαθέτει από το επιτυχημένο πέρασμά του στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τέσσερις μάλιστα διαφορετικούς πρωθυπουργούς (Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμος, Π., Πικραμένος, Αντ. Σαμαράς).

Στις προς επανενεργοποίηση εφεδρείες λέγεται ότι συγκαταλέγονται επίσης η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επί ΓΑΠ και εν ενέργεια διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας, Μιλένα Αποστολάκη, καθώς και η πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή. Αν τώρα επιβεβαιωθούν στο σύνολό τους οι πληροφορίες που θέλουν και τους τρεις να τοποθετούνται στο «πράσινο» ψηφοδέλτιο του βόρειου τομέα της Β΄ Αθήνας, τότε οι ΠΑΣΟΚοι των προαστίων θα αναφωνήσουν «σαν τα χιόνια…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα