Σαν βρεγμένες γάτες στο «Σωτηρία» οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ

Τζανακόπουλος και Γεροβασίλη υποχρεωθήκαν να ζητήσουν συγνώμη από τους γιατρούς για το σώου Πολάκη έξω από την εντατική

Ημέρα με την ημέρα θεριεύει το κίνημα κατά του Παύλου Πολάκη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι που φάνηκε και το μεγαλοπρεπές άδειασμα από τον Ανδρέα Ξανθό. Ο πρώην υπουργός Υγείας είπε πως η συμπεριφορά του με την φωτογραφία έξω από την εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» δεν ήταν υπεύθυνη.

Εκτός των «53» που έτσι κι αλλιώς θεωρούν τον Παύλο Πολάκη ως βαρίδι, κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας καταφέρονται ολοένα και περισσότεροι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά την εφόρμηση του στην εντατική του «Σωτηρία» δίχως μάσκα, όπου βιντεοσκόπησε το νέο του σώου.

Ο Πολάκης εν ώρα σώου έξω από την εντατική μονάδα του “Σωτηρία”

Κι όλα αυτά μία ημέρα από την υποτιθέμενη… απολογία του στην Επιτροπής Δεοντολογίας (για πρώτη φορά στην ιστορία η επιτροπή είναι διμελές (!) όργανο) και τους Δημήτρη Τζανακόπουλο και Όλγα Γεροβασίλη. Μάλιστα μέσω διαρροών η Κουμουνδούρου είχε υποστηρίξει ότι ο αψύς κρητικός εξήγησε ότι «δεν είχε καμία πρόθεση να αμφισβητήσει την συλλογικά επεξεργασμένη θέση του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ το δίδυμο του ζήτησε εφεξής περισσότερη «υπευθυνότητα».

Σαν βρεγμένες γάτες

Και για να καλύψουν τα ακάλυπτα οι Δημήτρης Τζανακόπουλος (γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ) και Όλγα Γεροβασίλη (γραμματέας Κ.Ο.) έσπευσαν την Παρασκευή το πρωί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου για την εισβολή του Πολάκη. Αναγκάστηκαν να το κάνουν, διότι η διευθύντρια της 7ης πνευμονολογικής, η κ. Μίνα Γκάγκα είναι και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ). Να σημειώσουμε ότι η κ. Γκάγκα ήταν υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. και η κίνηση Πολάκη μπορεί να εκληφθεί και ως πολιτικό ανφαίρ.

Η καθηγήτρια Μίνα Γκάγκα είναι και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας

Απλά όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση όπου οι δύο εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ προσήλθαν σαν βρεγμένες γάτες έκαναν και δύο δηλώσεις ότι ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ψέματα, αλλά από το ύφος τους καταλάβαινε και ο πλέον αδαής, ότι το κλίμα που συνάντησαν δεν μπορείς να το πεις και φιλικό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα