Σανίδα σωτηρίας απ’ τον Βαγγέλη Μόρα ψάχνει η ΑΕΛ

Σανίδα σωτηρίας απ’ τον Βαγγέλη Μόρα ψάχνει η ΑΕΛ, όμως στο ραντεβού που έκανε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός με τον Αλέξη Κούγια, δεν έδωσε θετική απάντηση.

Με ανακοίνωσή της η Λάρισα γνωστοποίησε πως υπήρξε συνάντηση ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Βαγγέλη Μόρα με τον πρώτο να ζητάει από τον πρώην αρχηγό της ομάδας να επιστρέψει είτε ως παίκτης είτε ως τεχνικός διευθυντής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Συνάντηση με τον πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Μόρα είχε ο Αλέξης Κούγιας σήμερα το πρωί, στον οποίο πρότεινε στην επιστροφή του, είτε ως ποδοσφαιριστής ώστε να τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, αφού το μέλλον της Super League 2 είναι αβέβαιο, είτε στην θέση του τεχνικού διευθυντή η οποία χηρεύει.

Ο Βαγγέλης Μόρας με πολύ μεγάλη ικανοποίηση άκουσε και τις δύο προτάσεις, αλλά είπε στον κ. Κούγια ότι λόγω του ότι στον Απόλλωνα Λάρισας όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκεί εξαιτίας του, την παρούσα στιγμή είναι δύσκολο, αλλά εάν τελικώς δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 και οι δύο προτάσεις θα ξανασυζητηθούν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα