Σανταμαρία: Το πρώτο μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο Μπαπτίστ Σανταμαρία είναι εδώ και λίγες ημέρες παίκτης του ΠΑΟΚ, κι επίσημα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να δημοσιεύει και ένα video με το πρώτο του μήνυμα στους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Βαλένθια, ο Μπαπτίστ Σανταμαρία συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Λίσι, δηλώνοντας χαρούμενος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

“Γεια σας φίλοι του ΠΑΟΚ, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πάμε!”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, μπροστά στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Σανταμαρία έφθασε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή και πλέον θα συμμετάσχει στο υπόλοιπο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα