ΣΑΡΛΙΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ: Τα θλιμμένα… κεράκια μιας αγαπητής πριγκίπισσας

Από τον Νοέμβριο και μετά, οπότε και επέστρεψε στο Πριγκιπάτο του Μονακό έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας της στη Νότια Αφρική, η Σαρλίν βρίσκεται έγκλειστη σε αγνώστου ταυτότητας και τοποθεσίας νοσηλευτική μονάδα

Γεννημένη στις 25 Ιανουαρίου του 1978 στο Μπουλαγουέιο της Ζιμπάμπουε, η πριγκίπισσα Σαρλίν τού Μονακό μόνο… πριγκηπικά δεν θα σβήσει τα 44 κεράκια της τούρτας των γενεθλίων της.

Κι αυτό διότι Η ακριβής διάγνωση από τι πάσχει η 44χρονη πριγκίπισσα δεν είναι γνωστή, αλλά αν κρίνουμε από όσα έχει δηλώσει ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος ότι η Σαρλίν πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση» και πως θα απαιτηθούν ακόμη μερικοί μήνες για να θεραπευτεί πλήρως, προφανώς έχουμε να κάνουμε με κάποιου είδους ψυχοσωματική διαταραχή. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που βιώνει η Σαρλίν είναι το γεγονός ότι για τελευταία φορά είδε τα δίδυμα παιδιά της, Ζακ και Γκαμπριέλα, και τον σύζυγό της Αλβέρτο την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν οι ρεις τους την επισκέφθηκαν στην κλινική.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η μόνη εορταστική εσάνς που είχαν τα φετινά γενέθλια της Σαρλίν ήταν ένα κλιπάκι που «φιλοτέχνησαν» και δημοσιοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι άνθρωποι του φιλανθρωπικού ιδρύματός της, του «Princess Charlene Foundation». Σε αυτό η πριγκίπισσα εμφανίζεται να συναντά ηγέτες και βασιλείς και να γιορτάζει την επιτυχημένη καριέρα της στην κολύμβηση. «Χρόνια πολλά, πριγκίπισσα Σαρλίν!» ξεκινά το σύντομο μήνυμα που συνοδεύει το βιντεάκι και καταλήγει ως εξής:

«Σας τιμούμε για όλα αυτά που δίνετε πάντα από τον εαυτό σας για να αλλάξετε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά έμπνευση το πάθος και η αφοσίωση που σας διακρίνει να σώζετε ζωές. Επιδιώκουμε αυτό το βίντεο να σας υπενθυμίσει πόσο αγαπητή και αξιόλογη είστε».

Ως ευχαριστήρια απάντηση η Σαρλίν αναδημοσίευσε το βίντεο, ποστάροντας μαζί μία κόκκινη καρδιά, ενώ το κλιπάκι αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα του παλατιού στο Facebook συγκεντρώνοντας 5.500 likes και περισσότερα από 1.000 σχόλια.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα