Σάσα: «Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι έρχεται η ώρα του Άρη»

Ενθουσιασμένος που θα παραμείνει στον Άρη, δήλωσε ο Λούκας Σάσα, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2024. Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι η ομάδα του είναι κοντά στο να καταφέρει μια μεγάλη διάκριση σύντομα.

Χαρακτηριστικά ο Λούκας Σάσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον Άρη και θα μείνω στο σπίτι μου για άλλα τρία χρόνια. Έτσι νιώθω εδώ.

Τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου και ευελπιστώ ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη καλύτερα. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα στον Άρη και τα επόμενα χρόνια όλοι μαζί να φέρουμε μια μεγάλη διάκριση στο σύλλογο. Έρχεται η ώρα του Άρη, αυτό το βλέπει φέτος όλη η Ελλάδα.

Εισέπραξα πολύ δυνατή αγάπη αυτά τα δύο χρόνια στον Άρη, από τους φιλάθλους και το club, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα