Σατανική μάνα πετάει τον 9χρονο αυτιστικό γιο της σε κανάλι για να τον πνίξει (βίντεο)

Ένα οικογενειακό δράμα που έχει προκαλέσει σοκ στην Αμερική. Η Patricia Ripley, μια μητέρα 45 ετών, κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον αυτιστικό γιο της, μετά από διάφορες απόπειρες.

Ο Alejandro Ripley βρέθηκε να επιπλέει στο κανάλι του Μαϊάμι της Φλόριντα την περασμένη Παρασκευή.

Ένα νέο βίντεο που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, δείχνει καθαρά τη μητέρα να επιχειρεί να πνίξει τον γιο της στο συγκρότημα Kendall Acres Condominium, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει μαζί με κάποιους γείτονες για να τον σώσουν.

Να σημειώσουμε ότι η μητέρα είχε πει στην αστυνομία ότι ο γιος της είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Στο βίντεο, φαίνεται η μητέρα να περπατά με τον γιο της, να τον χαϊδεύει στο κεφάλι και να τον αγκαλιάζει πριν τον πετάξει στο νερό και τρέξει μακριά του.

Στη συνέχεια επιστρέφει με κάποιους γείτονες, οι οποίοι έσωσαν το αγόρι την πρώτη φορά. Ωστόσο, τώρα η αστυνομία πιστεύει ότι στη συνέχεια η σατανική μητέρα οδήγησε τον γιο της σε άλλο κανάλι όπου βρέθηκε νεκρό την επόμενη μέρα.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας, σημείωσαν ότι επειδή το αγόρι ήταν αυτιστικό και δεν μπορούσε να μιλήσει, δεν κατάφερε να πει στους ανθρώπους που το έσωσαν τι είχε συμβεί με τη μητέρα του, οπότε όλοι πίστεψαν ότι είχε πέσει κατά λάθος μέσα στο κανάλι.

Λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα του πιστεύεται ότι το πέταξε σε άλλο σημείο του καναλιού και αυτή τη φορά δεν το έσωσε κανείς αφού το 9χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό την επόμενη μέρ

Διαβάστε επίσης