Σαββίδης: «Δεν θα ξεχαστούν ποτέ»

Ήταν πριν 14 χρόνια σαν σήμερα, όταν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη, κατά την επιστροφή τους από την Αθήνα. Στον «δικέφαλο του Βορρά» δεν ξεχνούν και τίμησαν τους αδικοχαμένους φίλους τους, με τον Ιβάν Σαββίδη να δηλώνει πως «δεν θα ξεχαστούν ποτέ».

Την 4η Οκτωβρίου του 1999 έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους στα τέμπη, όταν το πούλμαν που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη ανετράπη. Μετά από 14 χρόνια, οι Θεσσαλονικείς δεν ξεχνούν το τραγικό περιστατικό και τίμησαν τη μνήμη τους. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με λιτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε πως οι αδικοχαμένοι φίλοι της ομάδας δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Αναλυτικά ο Σαββίδης δήλωσε: «Ο πόνος έχει μνήμη και οι τραγωδίες είναι ανεξίτηλες. Παρότι στις 04.10.1999 η μοίρα μου δεν είχε συνδεθεί ακόμη μ’ αυτή του ΠΑΟΚ, συμπονώ και συλλυπούμαι από τα βάθη της καρδίας μου τις οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη. Ως μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ τιμώ τη μνήμη εκείνων που δεν θα ξεχαστούν ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα