Σάββας για Ριζούπολη: «Πάνε να μας μαντρώσουν, σε ένα μαντρί»

Tην τιμητική του είχε το βράδυ της Κυριακής ο Σάββας Θεοδωρίδης καθώς ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, του αφιέρωσε το πρωτάθλημα.

Λίγο αργότερα ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ  φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την επιλογή του Κλάτενμπεγκ στην θέση του αρχιδιαιτητή αλλά και την Ριζούπολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

”Ο πρόεδρος με έκανε και συγκινήθηκα, σαν τον Βαγγέλη δεν υπάρχει άλλος πουθενά, κάνει επενδύσεις και τρώει από αυτόν κόσμος και κοσμάκης.

Από τις άλλες ελληνικές ομάδες που βγαίνουν στην Ευρώπη γινόμαστε ρεζίλι. Να κάνουν την προσευχή τους που υπάρχει ο Ολυμπιακός, φέρνουν εμπόδια στον πρόεδρο, δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί έχω κάνει πέντε μηνύσεις.
Ο Κλάτενμπεργκ μπορεί να είναι καλός, τα κοράκια οι γύρω πού είναι; Στην ΕΠΟ δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο, έχω κάνει μηνύσεις στους 14 από τους 15. Να φύγουν όλοι!
Στο γήπεδο που θέλουν να γίνει ο τελικός θα μαζευτούν χιλιάδες οπαδοί από τους γείτονες. Πάνε να μας μαντρώσουν, σε ένα μαντρί. Δεν έχει γκαζόν η Ριζούπολη. Το πιο καλό γήπεδο είναι το ΟΑΚΑ!”
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα