Σάββας Θεοδωρίδης: «Ποια ομάδα δεν θα ήθελε τον Μπεργκ;»

Για θέματα της επικαιρότητας και του Ολυμπιακού μίλησε στο ραδιόφωνο του Sport 24 ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν κουράστηκε από τα τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό:

Τώρα αρχίζω (σ.σ. είπε γελώντας). Αρχίζω με όλα αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δίνω μάχες και δεν κάθομαι στα σαλόνια. Είμαι στη Γενεύη, στον γιο μου στην UEFA. Οι άνθρωποι στην UEFA τα έχουν χαμένα με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Εγώ τους επιτηρητές που είναι τώρα δεν τους εγκρίνω.

Αυτοί κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο μόνος που μπορεί να διαμαρτυρηθεί για τις ξένες διαιτησίες είναι ο Ολυμπιακός, για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους διαιτητές. Πρέπει να υπάρχει καλή θέληση και από το κράτος.

Για τον φετινό Ολυμπιακό:

Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα είπα ότι ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να φαίνεται ομάδα μετά το Δεκέμβριο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο με καινούργιο προπονητή και έχοντας αλλάξει την ομάδα να δείξεις πράγματα.

Ο Ολυμπιακός έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει δουλευτεί. Ο Ολυμπιακός θα αποδώσει. Δεν γίνεται να μην αποδώσει.

Για το αν λείπει από τον Ολυμπιακό ένας σέντερ φορ:

Αυτό είναι και θέμα τύχης. Η γκίνια που λέμε. Μπορεί να λείπει ένας επιθετικός, αλλά στις άλλες γραμμές είναι υπερπλήρης. Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα αν ξεκαθαρίσει το θέμα της διαιτησίας.

Για τον Γιάγια Τουρέ:

Ένας μεγάλος παίκτης δεν ξεχνάει την μπάλα. Έκανε προπονήσεις ήθελα να παίξει σύντομα, αλλά όταν έχει σταματήσει τις προπονήσεις 5-6 μήνες κι έχεις πάρει κάποια κιλά δεν γίνεται να παίξεις. Καλά έκανε ο προπονητής και δεν ξέρω αν θα το έκανε άλλος.

Για το αν θα ήθελε να δει ένα επιθετικό τύπου Αραούχο ή Μπεργκ στον Ολυμπιακό:

Δεν είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ ο Αραούχο. Για τον Μπεργκ παραδέχομαι ότι είναι από τους καλύτερους φορ που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Θα έλεγα ψέματα να πω ότι δεν θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Ποια ομάδα δεν θα τον ήθελε;

Για το αν κάποιος νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού του έχει κάνει εντύπωση:

Ο Καμαρά είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Ο Σισέ το ίδιο. Είχα πει ότι όταν ωριμάσει θα αφήσει εποχή στην Ευρώπη και θα κοστίζει 25-30 εκατομμύρια ευρώ. Ορισμένοι ξένοι δεν έχουν βρει τα πατήματα τους.

Διαβάστε επίσης