“Σαββιδοτεχνείο… bet”: “Έπεσε ο άσος στο Άρης – Ολυμπιακός”! (Να το παίξουμε “καρφί” άσο; Από ημίχρονο ή τελικό;)

Το Σαββιδοτεχνείο έχει το δικό του, πλέον… bet.  Μπορεί να στοιχηματίσει ο οιοσδήποτε επάνω του, όμως; Αυτό δεν μας το λέει.

Τι λένε οι Σαββιδοτέχνες; Ότι επειδή ο Άρης απειλείται με αφαίρεση έξι βαθμών γι την γνωστή υπόθεση πλαστογραφίας του Σκοπιανού Λάσκοφ, ο «άσος» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Χαριλάου, έπεσε στο 1.90.

Δηλαδή, το ματσάκι πάει «καρφί» για «άσος». Από ημίχρονο ή τελικό; Αυτό δεν το διευκρίνισαν.

Άρης – Ολυμπιακός είναι το επόμενο παιχνίδι και οι Σαββιδοτέχνες κάνουν ό,τι μπορούν να το βγάλουνε ματιασμένο. Γιατί ως γνωστόν, λένε, όσα ξέρουν οι μπουκάδες , δεν τα ξέρουνε οι παίκτες.

Μονο που οι μπουκάδες κάνουν και μπλόφες μερικές φορές για να τσιμπήσουνε οι παίκτες και να κάτσουνε επάνω στο παγωτό.

Αν είναι σίγουροι οι Σαββιδοτέχνες ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, γιατί δεν προτρέπουνε τους αναγνώστες τους να καρφώσουν τον άσο, γι να κονομήσουν; Απλά πράγματα είναι αυτά.

Έτσι είναι, όμως. Αν την είδηση, που πράγματι είναι είδηση, δεν καλούπωναν με λίγο μυστήριο, δεν τους βγαίνει. Βάζουνε και πολύ σάλτσα μέσα, σως με διαστροφή για την ακρίβεια. Κι αν έρθει «άσος» το ματσάκι, θα λένε ότι εμείς σας τα λέγαμε. Ότι ο Μαρινάκης είναι κολλητός του Καρυπίδη και τα ρέστα.

Εδώ, ρε, πήγαν να βγάλουνε ματιασμένο το παιχνίδι του κυπέλλου που ο Κουέστα δεν είδε τον Μπουχαλάκη κι έφαγε το γκολ. Και θα κωλόσουνε τώρα με τα στοίχημα, που έχουνε και μαγιά να να παίξουν παιχνιδάκια;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα