Σαββιδοτεχνείο με “παθόμετρο”: Τρέμουν τον Άρη, «αβαβά» το ματς με τον Ολυμπιακό;

Άπαιχτοι οι Σαββιδοτέχνες. Βγάλαμε το δηλητήριο στα Μέσα τους και όποιος το είπε, το ήπιε. Κι είναι πολλοί εθισμένοι στο δηλητήριο. Είναι πολλοί οι Μιθριδάτες, που το έπιναν λίγο – λίγο στην αρχή και τώρα το συνήθισαν. Δεν πεθαίνουν με τίποτα.

Με κωλομπαρέ τρόπο κάτι ήθελαν να πει το Σαββιδοτεχνείο για το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό. Με τα μάτια, σου λέει το Σαββιδοτεχνείο βρίσκεται ο Φορτούνης με τον Μπουχαλάκη, μετα μάτια μάρκαραν οι Αρειανοί στο πρώτο γκολ. Κι ο Σιαμπάνης έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Δεν λογαριάζουν τίποτα μπροστά στην αρρώστια τους. Με τα μάτια. Στο πρώτο γκολ του Μπουχαλάκη η μπάλα πάει ξυραφιά από το φάουλ του Φορτούνη, αν έχουν μπει δεκάδες γκολ τέτοιου τύπου.

Για το Σαββιδοτεχνείο, όμως, λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει να το βγάλουμε «αβαβένιο» το ματσάκι. Και μετά, δεν έδειξε πάθος, σου λένε, ο Άρης. Άντε, να μας δείξουν και το «παθόμετρο», να δούμε πότε βγάζουν περισσότερο πάθος. Δεν είπαν ή έγρψαν ευθείες γιατί κάνει τζιζ. Κωλομπαρέ.

Και μετά, κλασικά, δημοσιεύουν και ό,τι παπαριά κυκλοφορεί στα social media και το φτιάξαμε το κλίμα να κάνουμε μπουρδέλο τον Άρη. Διότι αυτό είναι το ζητούμενο. Να τον κάνουμε μπουρδέλο γιατί μπορεί να μας απειλήσει στο πρωτάθλημα. Τα ρίχνιουνε και στον Μάντζιο, εειδή επαιξε… 4-3-3.

Τσιμπάνε και κάτι βούρλα οπαδοί του Άρη και σου λέει, ότι ο Άρης είναι παράρτημα του Ολυμπιακού και γι αυτό έκατσε κι έχασε. Μαλάκες θα βρεις παντού. Αλλά οι Αρειανοί να βαράνε παλαμάκια στο Σαββιδοτεχνείο, που ακούστηκε ρε. Σαν να είναι σίγουροι, ότι θέλουν το καλό τους οι Σαββιδοτέχνες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα