Σαββιδοτεχνείο: Πουλάει… ηθική με τον Ρόουζ και δεν γράφει κουβέντα για την 7η αναβολή του Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε για 7η φορά αναβολή για την μπούκα στο γήπεδο με την μπιστόλα. Μπορεί να υπήρχαν σοβαροί λόγοι. Άλλο θέλω να σου πω εγώ.

Όλο το Σαββιδοτεχνείο ασχολείται με τον Ρόουζ του Άρη. Πήγε στην Λέγκια, μέσω Ολυμπιακού σου λέει, για να παντελονιάσει ο Καρυπίδης κανένα κατοστάρικο χιλιάδες ευρώ.

Μπορεί να είναι κι έτσι. Θα δείξει. Μπορεί σήμερα κιόλας ο κυρ Παναγιώτης τη ΕΠΟ να δώσει τα έγγραφα στο Σαββιδοτεχνείο.

Πράγματι είναι σοβαρή είδηση αυτό και σωστά ην προβάλει το Σαββιδοτεχνείο. Η είδηση με τον Ιβάν, γιατί δεν υπάρχει καν στις ειδήσεις του Σαββιδοτεχνείο; Εν αναφέρεται πουθενά. Λες κι ο Ιβάν δεν πήρε κι άλλη αναβολή.

Μόνο την είδηση, έτσι για ξεκάρφωμα, μάστορα. Δεν υπάρχει πουθενα. Να είσαι, δηλαδή, οπαδός του ΠΑΟΚ και να μην σου δίνουν την είδηση ότι ο αφεντικός του πήρε αναβολή.

Κι επειδή το Σαββιδοτεχνείο μιλάει συνέχεια για ηθική και άλλες τέτοιες παπαριές, χάνει και το δίκαιό του, μάστορα. Αν έχει δίκαιο.

Είναι, δηλαδή, τίποτα κακό που ο Σαββίδης πήρε αναβολή την έβδομη στην σειρά; Όχι, βέβαια. Ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει αν είναι να κάτσει στο εδώλιο. Αυτό έκανε κι ο Ιβάν. Αναβολή στην αναβολή.

Θα σου πω εγώ γιατί δεν την έβαλε, ρε. Γιατί θα πλακώσουνε τα σχόλια από κάτω, όσα δεν θα κόψουν, που θα τα χώνουνε στον Ιβάν. Όπου το Σαββιδοτεχνείο γράφει για Ιβάν, από κάτω γίνεται πανηγύρι, για τους γεροντάρες που κουβάλησε τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα