Σαββιδοτεχνείο: Στοχοποίησε τον… Σάλιακα για το χουνέρι του αιώνα από τον Μπέο

Εδώ μιλάμε ότι χάνονται οι λέξεις. Είπαμε, καλή είναι η πλάκα και η καζούρα, αλλά το Σαββιδοτεχνείο, τα παιδιά του Ιβάν Σαββίδη, λειτουργούν χωρίς κανέναν φραγμό. Στοχοποίησαν τον Σάλιακα του ΠΑΣ Γιάννινα, επειδή έκανε το «τσαφ» στο γκολ του Ελ Αραμπί. Άφησαν υπονοούμενα, επειδή ο παίκτης αυτός ξεκίνησε από τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού.

Αυτό είναι δηλητήριο στη φλέβα. Στη φλέβα των κανονικών φιλάθλων, που τους προτρέπουν να γίνουν χουλιγκάνια για να τους ποδηγετούν. Εμετός με δηλητήριο μαζί ανακατεμένα. Για να στρέψουν την προσοχή των καμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, για το μεγαλύτερο χουνέρι της ιστορίας του, αυτό που έπαθε με τον Βόλο.

Στοχοποίησαν έναν ποδοσφαιριστή, που κέρδισε το πέναλτι στη φάση που ο Ρέαμπτσκιουκ έκανε χέρι. Πάνε να  κόψουν την μπάλα σ’ έναν παίκτη που έκανε συνέχεια καθυστερήσεις και που κόντρα στον Ολυμπιακό τα δίνει όλα, ακριβώς για να βρεθούν αυτά τα νοσηρά μυαλά του Σαββίδη να γράφουν τις παπαριές τους.

Ότι και καλά, «κάτι ύποπτο» παίχτηκε με τον Σάλιακα. Φάτε σανό να μπουκώσετε, σαν να λέει στα ΠΑΟΚια κι όχι στους κανονικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Δεν είπαν, όμως, οι Σαββιδοτέχνες ότι ο προπονητής του Βόλου αντικατέστησε τον Πουρίτα στο 56. Ο Πουρίτα ήταν αυτός που στο πρώτο μέρος φύλαγε με τα μάτια τον Μπίσεσβαρ που αλώνιζε από δεξιά. Τουμπεκί εκεί. Τσιμουδιά. Έγινε καμιά ματσαραγκιά, δηλαδή, με τον Πουρίτσα και τον άλλαξε ο Ισπανός προπονητής, ο Αμπασκάλ;

Τρανή ασέβεια στους κανονικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, να σκέφτονται σενάρια οι Σαββιδοτέχνες και να τα σερβίρουν ως πραγματικότητα. Ξεφτίλισαν και την ανθρώπινη υπόσταση.

Αυτή την Ελλάδα οραματίζεται αυτός που θέλει να το παίξει «Big Brother» της Ελλάδας; Αυτός που διχάζει την Ελλάδα και θέλει να την κόψει και στα δύο, λες κι είναι δικιά του;

Κι άπαξ και διαβάσεις τα σχόλια των αναγνωστών, καταλαβαίνεις ότι κατά εκεί πάει το πράγμα. Εδώ ο ΠΑΟΚ έφαγε 0-3 σε ένα ημίχρονο, καταξεφτιλίστηκε, διασύρθηκε, και οι Σαββιδοτέχνες αφήνουνε υπονοούμενα για τον Σάλιακα και σιγοντάρουν τα ανεγκέφαλα τετράποδα – και συγγνώμη για τα τετράποδα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα