Σαββιδοτεχνείο: «Θέλει πολλά ο Βιεϊρίνια, όμως θα τα βρούμε…»

Λιγοστεύει το ρευστό στον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και παζαρεύουν με τον Βιεϊρίνια, τάζοντάς του μάλιστα και πόστο όταν σταματήσει…

Έχουν σφίξει για τα καλά το ζωνάρι στον ΠΑΟΚ! Το επιβεβαιώνει ακόμα και ο Σταύρος ο Κόλκας. «Υπάρχει διαφορά με τον Βιεϊρίνια, αλλά στο τέλος θα τα βρουν», είπε ο γίγαντας της επικοινωνίας. Το χάσμα με τον Πορτογάλο επιβεβαιώνει πλήρως την αλλαγή πλεύσης από τον Ιβάν. Όχι βέβαια επειδή υπάρχει το Financial Fair Play. Στο περιβάλλον του Σαββίδη κυκλοφορεί η άποψη ότι οι παίκτες υπερτιμήθηκαν και πήραν περισσότερα χρήματα απ’ όσα άξιζαν πραγματικά. Επικαλούνται ως επιχείρημα την έλλειψη σοβαρών προτάσεων από το εξωτερικό. Αλλά και την αδυναμία τους να βάλουν τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρα, όμως, από το σκεπτικό για την υπερτίμηση, ο Ιβάν καλείται να βρει λύσεις και στο θέμα της ρευστότητας. Εκεί κρύβεται το μυστικό.

Όσο για τον Βιεϊρίνια, κάποια άκρη θα βρεθεί. Η επικοινωνιακή επιχείρηση ότι ο αρχηγός θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο όταν κρεμάσει τα παπούτσια του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με ένα στόχο. Να αποδεχθεί την προσφορά του Σαββίδη και να μείνει στην Τούμπα με την προοπτική της επόμενης μέρας.

Διαβάστε επίσης