Σχέδια για ν’ αρχίσει τον Φεβρουάριο κάνει η Football League

Σχέδια για ν’ αρχίσει τον Φεβρουάριο η Football League κάνει η διοργανώτρια του πρωταθλήματος σε συνεργασία με τις ομάδες. Σήμερα έγινε απολογισμός των δεδομένων, που υπάρχουν σε ξεχωριστές τηλεδιασκέψεις από τις ομάδες του Βόρειου και του Νότιου ομίλου της κατηγορίας.

Υπήρξε ενημέρωση από τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο αναφορικά με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και αποφασίσθηκε τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου να κατατεθεί αίτηση για την έναρξη ομαδικών προπονήσεων, η δε προοπτική έναρξης του πρωταθλήματος προσδιορίστηκε τον Φεβρουάριο.

«Η θέληση μας είναι δεδομένη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε σε συγκεκριμένα πλαίσια…», τόνισε ο Λ. Λεουτσάκος με τις ΠΑΕ να εκφράζουν τη συγκατάβαση τους.

Πέραν αυτού υπήρξε ενημέρωση για τα τηλεοπτικά, αλλά και την ενίσχυση από το στοίχημα, δύο πηγές εσόδων που θα δώσουν ανάσα στις ομάδες της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας.

Το Αιγάλεω πρότεινε να μην αρχίσει το πρωτάθλημα, ώστε να υλοποιηθεί η περίφημη αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό, καθώς αν δεν διεξαχθεί το πρωτάθλημα η Football League θα μείνει εκτός εσόδων, ενώ κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει πως η πανδημία θα οδηγήσει και σε αναδιάρθρωση.

Η διοργανώτρια με ανακοίνωσή της υπογράμμισε για την τηλεδιάσκεψη:

«Ολοκληρώθηκαν οι δυο τηλεδιασκέψεις Βορείου και Νοτίου Ομίλου της Football League. Οι 20 ΠΑΕ ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις που αφορούν στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στην τροπολογία του στοιχήματος, ενώ μίλησαν εκτενώς για το υγειονομικό πρωτόκολλο και την επιστροφή στις προπονήσεις. Θα ακολουθήσει νέα τηλεδιάσκεψη στην αρχή της νέας χρονιάς».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα