Σχέδιο εξόντωσης του Αντετοκούνμπο οργανώνουν οι Τσέχοι

Οι Τσέχοι λένε ότι δεν θα παίξουν με την Ελλάδα για να υπερασπιστούν την διαφορά των 11 πόντων, αλλά για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Ο προπονητής τους, Ρόνεν Γκίντσμπουργκ υπογράμμισε πως αύριο (9/9, 11:30) έχει καταστρώσει σχέδιο αντιμετώπισης του Γιάννη Αντετοκούνμπο…

Αρχικά, ο Γκίντσμπουργκ δήλωσε: “Αν μπούμε για να υπερασπιστούμε την διαφορά των 11 πόντων, ο αντίπαλος μπορεί να την εξαφανίσει σε ένα λεπτό. Πρέπει να μπούμε για να παίξουμε μπάσκετ, με στόχο να κερδίσουμε. Η Ελλάδα είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, αλλά δείξαμε χαρακτήρα μέχρι τώρα και αξίζουμε να είμαστε εδώ.

Έχω δει όλα τα παιχνίδια, είμαι σίγουρος πως μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Ελπίζω να μην το κάνει απέναντι σε μας. Αν με ρωτούσαν πριν το τουρνουά θα έλεγα πως είναι υποψήφια για μετάλλιο, ακόμη και το χρυσό. Δεν ξέρω τι έγινε. Ρωτήστε τους. Κάποιες στιγμές παίζουν εξαιρετικά”.

Σχετικά με την κατάσταση του Σιλμπ υπογράμμισε: “Δεν ξέρουμε ακόμη. Κάνει θεραπείες, είναι λίγο καλύτερα, αλλά θα δούμε”

Τέλος, αναφέρθηκε στο πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης. Θα τον αντιμετωπίσουμε με box and one”.

Διαβάστε επίσης