«Σε 20-30 χρόνια θα γραφτούν βιβλία για τις επιτυχίες του Τραμπ»

Την πίστη του ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είναι έτοιμος να κυβερνήσει εξέφρασε ο μελλοντικός προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους. Παράλληλα, επεσήμανε ότι το Κογκρέσο –το οποίο ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους- είναι απολύτως διατιθέμενο να δουλέψει μαζί του.

«Στις 100 πρώτες ημέρες της προεδρίας του, ο Τραμπ θα έχει ως προτεραιότητες να αντιμετωπίσει την παράνομη μετανάστευση, να μειώσει τους φόρους, να σκεφτεί τη θέση των ΗΠΑ στον κόσμο ορίζοντας τους μεγάλους άξονες της εξωτερικής πολιτικής και να μεταρρυθμίσει τον νόμο Obamacare για την υγειονομική ασφάλιση. Πιστεύω πως έχουμε την ευκαιρία να τα κάνουμε όλα αυτά δεδομένου ότι έχουμε τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία και έχουμε ένα Κογκρέσο που βιάζεται να κάνει αυτή τη δουλειά», δήλωσε ο Πρίμπους σε συνέντευξή του στο ABC.

«Αυτό που βλέπω είναι ένας πρόεδρος που ετοιμάζεται», δήλωσε ακόμη ο ομογενής στενός συνεργάτης του προέδρου Τραμπ. «Η ομάδα του στη Νέα Υόρκη είναι πολύ απασχολημένη με στόχο να κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά για τον αμερικανικό λαό. Και βλέπω έναν πρόεδρο πολύ ήρεμο και χαλαρό, γαλήνιο. Είναι έτοιμος να ηγηθεί του αμερικανικού λαού».

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος, παρά τη διαίρεση των αμερικανών ψηφοφόρων που έδωσαν περισσότερες ψήφους στην Χίλαρι Κλίντον, πως «μέσα σε 20 ή 30 χρόνια θα γραφτούν βιβλία γι’ αυτόν τον πρόεδρο (σ.σ. τον Ντόναλντ Τραμπ), για τις επιτυχίες του και για το πώς εκπλήρωσε τις υποσχέσεις του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα