Σε 5,5 – 6 χρόνια η Έφη Κακαράντζουλα θα κυκλοφορεί ελεύθερη

«Σε 5,5-6 χρόνια η Έφη Κακαράντζουλα θα είναι έξω» είπε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την πρόταση του Εισαγγελέα.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε η Έφη Κακαράντζουλα να κριθεί ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο.

«Η πρότασή του ήταν αυτή που περιμέναμε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, 20 Μαΐου στις 09:55, άλλαξε η ζωή αυτού του κοριτσιού», είπε.

Η Έφη Κακαράντζουλα αποχώρησε όταν άρχισε την αγόρευσή του ο Εισαγγελέας και αυτό συνέβη, όπως είπε ο κύριος Λύτρας, για δυο λόγους: από τη μία ήταν η αντίδραση εκνευρισμού της και από την άλλη δεν άντεξε να ακούει αυτά που καταμαρτυρούσε. «Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», είπε.

Αναφορικά με την ποινή για το αδίκημά της, ο κύριος Λύτρας είπε ότι «μιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω».

«Η 37χρονη συνέχισε να παίζει θέατρο σε όλη τη διάρκεια της δίκης, όπως έπαιζε από την πρώτη στιγμή», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα