«Σε 6 μήνες θα αρχίσει να πέφτει η ανεργία, είμαι 100% σίγουρος»

Σίγουρος ότι η ανεργία θα αρχίσει να μειώνεται σε έξι μήνες εμφανίστηκε στον τ/σ ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη από την έκθεση του ΔΝΤ, κάνοντας λόγο για «βροχή θετικών ειδήσεων για την Ελλάδα» όπως η προτροπή της Morgan Stanley για αγορά ελληνικών ομολόγων, για το άρθρο του περιοδικού Economist για «Grecovery» και την πώληση του αεροδρομίου σε καναδικό ταμείο αντί 1 δισ. ευρώ.

«Αυτή η κυβέρνηση σε 1 χρόνο πήγε από το Grexit στο Grecovery, δεν έγινε εύκολα, ούτε λέω ότι γλιτώσαμε», είπε, μεταξύ άλλων ο «γαλάζιος» βουλευτής. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αδωνι Γεωργιάδη «για πρώτη φορά υπάρχει ρεαλιστική προοπτική μπροστά μας η Ελλάδα να ανακάμψει, σημείωσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, σε πρώτο χρόνο έρχεται η σταθεροποίηση των δημοσιονομικών και σε δεύτερο χρόνο η αναστροφή του οικονομικού κύκλου που θα φέρει μείωση ανεργίας».

«Σε 6 μήνες θα αρχίσει να πέφτει η ανεργία, είμαι 100% σίγουρος. Είμαστε τώρα σε σημείο ισορροπίας» επισήμανε. Παράλληλα πρόσθεσε ότι είναι εξαιρετικά σημαντική η πίεση του ΔΝΤ για κούρεμα του ελληνικού χρέους τουλάχιστον για 60 δισ. ευρώ. «Το Ταμείο που καθυβρίζουμε εξ αντικειμένου σύμμαχός μας. Είμαστε η πρώτη γενιά Ελλήνων θα δώσει λιγότερο χρέος από αυτό που παρέλαβε», κατέληξε Maybe the most sentimental approaches to get your Birthday thrill fix is a decent  What’s more, what preferred spot to do it over the shocking deserts of Dubai for Birthday Party in Dubai?.

Διαβάστε επίσης