Σε απόσταση αναπνοής από τους… «The Last International Playboys»! (φωτο+βίντεο)

Πρόκειται προσεχώς να αποκαλύψουν επί σκηνής από ποια «συστατικά» φτιάχνονται τα πιο τρελά (και όχι μόνο) όνειρα!

Μόλις λίγες ημέρες μας χωρίζουν -τρεις για την ακρίβεια- μέχρι το ημερολόγιο να δείξει 17 Απριλίου και να… εφοδιαστεί ο καθένας μας με άφθονη διάθεση για διασκέδαση σε ρυθμούς noir με τη συνοδεία της κατάλληλης παρέας και ενός δροσιστικού κοκτέιλ, δίνοντας την «ψήφο εμπιστοσύνης» σε ένα συγκρότημα, που φαίνεται ότι έχει βρει τον τρόπο να μας ταξιδεύει με αέρα… κοσμοπολίτικο!

Το όνομά του;

«The Last International Playboys», των οποίων η μουσική και η δυναμική της παρουσίας τους είναι η εγγύηση για ένα αξέχαστο βράδυ, όπου ρυθμός  και μελωδικότητα συνθέτουν ένα ακαταμάχητο «μείγμα» φτιαγμένο από συστατικά που φτιάχνουν τα όνειρα..!

Κι αν δεν μας πιστεύετε, έχετε τη δυνατότητα αυτή την Τετάρτη να το διαπιστώσετε και μόνοι σας πηγαίνοντας στο «Άρωμα Πλατείας», στη Νέα Σμύρνη, στις 21:30 και γνωρίζοντάς τους έναν προς έναν ξεχωριστά να δίνουν επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους!

Αφήστε πίσω τις έγνοιες και φύγαμε για διασκέδαση όπως την ορίζουν οι… εν λόγω Playboys ή αλλιώς ο Άγγελος Καλαντζής (φωνητικά), ο Κώστας Λαγός (κιθάρα), ο Ιωσήφ Μοσχόπουλος (κιθάρα, φωνητικά), ο Νικόλας Μίχος (μπάσο, φωνητικά), ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (πλήκτρα) και ο Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα).

Ραντεβού εκεί, και λίαν συντόμως και με μια συνέντευξη αποκλειστικά για τους αναγνώστες της εφημερίδας «Η ΑΠΟΨΗ»!

Και… καλή μας διασκέδαση!

Δείτε και ακούστε στο ακόλουθο βίντεο, τους «Last International Playboys» να ερμηνεύουν το τραγούδι “The Miracle” («Το Θαύμα»):

Διαβάστε επίσης