Σε αυστηρό lockdown η Τουρκία αλλά η UEFA δεν αλλάζει την έδρα του τελικού

Δεν αλλάζει έδρα του τελικού του Champions League η UEFA παρά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Τουρκία.

Ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι ή την Ρεάλ θα γίνει κανονικά στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό προκύπτει από δήλωση εκπροσώπου της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, τη στιγμή που η Τουρκία βρίσκεται σε “σκληρό” lockdown ως τις 17 Μαΐου.

“Περιμένουμε έναν περιορισμένο αριθμό θεατών και έχουμε διαβεβαιώσεις ότι το προσωρινό lockdown, το οποίο είναι σε ισχύ ως τις 17 Μαΐου, δεν θα επηρεάσει τον αγώνα. Η UEFA συνεργάζεται στενά με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τις τοπικές αρχές, ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας με ασφάλεια. Πληροφορίες αναφορικά με την χωρητικότητα και λεπτομέρειες για τη μετάβαση και τα εισιτήρια θα δημοσιοποιηθούν ως το τέλος της εβδομάδας” ανέφερε εκπρόσωπος της UEFA.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, στόχος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας είναι να διατεθούν τουλάχιστον 4.000 εισιτήρια σε κάθε μία από τις δύο φιναλίστ του τελικού, που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου, στο στάδιο “Ατατούρκ” της Κωνσταντινούπολης. Η UEFA ελπίζει ότι θα μπορούσαν να επιτραπούν ως 25.000 θεατές, αριθμός που αντιπροσωπεύει το 1/3 της χωρητικότητας του σταδίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα