Σε δημοπρασία το γραφείο Κούγια – Στο σφυρί όπως είναι επιπλωμένο…

Σε δημοπρασία τo γραφείo του Αλέξη Κούγια με επισπεύδοντα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και την εφορία να καραδοκεί

Άλλο μία σελίδα στο… άλμπουμ των «εχθροπραξιών» του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια με τον επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένεται να γραφτεί σε λίγους μήνες.

Η υπόθεση αφορά τον πλειστηριασμό του γραφείου του Αλέξη Κούγια με επισπεύδοντα τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 14 Μαΐου 2021 αφορά αστική αποζημίωση του επιχειρηματία, με το ποσό επίσπευσης να μην ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Υπό κανονικές συνθήκες το «δεκαχίλιαρο» δεν θα ήταν πρόβλημα για την οικονομική επιφάνεια  του ποινικολόγου, την προκείμενη περίπτωση όμως το πράγμα αλλάζει, καθώς εκτός από τον «Τίγρη» καραδοκεί και η Εφορία.

Σημειώνεται ότι τα βάρη-προσημειώσεις που φέρει το πλειστηριαζόμενο ακίνητο του Αλ. Κούγια είναι πολλά, με το δημόσιο (ΔΟΥ) να έχει τις περισσότερες απαιτήσεις.

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ και σε μορφή pdf)

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας, το ποσό της πρώτης εκκίνησης για τον πλειστηριασμό του γραφείου του Κούγια που έχει ορισθεί στα 500.000 ευρώ σχεδόν θα εξαερωθεί με το πρώτο… σφυρί και δεν δύναται να καλύψει τα «ανοίγματα» του ποινικολόγου.

Αυτός άλλωστε είναι και ο φόβος του μεγαλοδικηγόρου. Ότι  θα του κοστίσει ο κούκος αηδόνι για να σώσει το γραφείο που πριν περιέλθει στην κατοχή του ανήκε στην αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη. Και στο τέλος δεν είναι και βέβαιο ότι θα καταφέρει να το σώσει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα