Σε δύσκολη θέση Μαρίνος, Ρασβάν

Οι καιροί είναι δύσκολοι για τους προπονητές. Ακόμα και για εκείνους που θεωρούνται υπεράνω υποψίας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρόλαβε και είδε πρώτος την άλλη όψη του νομίσματος με την κριτική για τις επιλογές του και τη διαχείριση των παικτών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και για τα γκάζια στους παίκτες του δέχθηκε πυρά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Τη σκυτάλη παρέλαβε χθες ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ακόμα και ο Γιώργος Σαββίδης τον αμφισβήτησε εμμέσως πλην σαφώς με τις αναρτήσεις που έκανε και είχαν πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία.

Η διαφορά ανάμεσα στον Ρουμάνο και τον Έλληνα ήταν ότι ο πρώτος απέφυγε να αντιδράσει. Αντίθετα, ο συμπατριώτης μας παρουσιάστηκε πιο θερμόαιμος. Από το Μόναχο φρόντισε και έδειξε τη δυσαρέσκειά του. Κατηγόρησε τους ρεπόρτερ ότι εκείνοι προκάλεσαν την αμφισβήτηση της «Ένωσης». Η αντίδραση του Μαρίνου δεν άρεσε ιδιαίτερα στα στελέχη της ΠΑΕ που θέλουν τα ΜΜΕ στο πλευρό της ομάδας και όχι απέναντι εξ αιτίας της στάσης που κρατάει ο προπονητής. Θα ’χει ενδιαφέρον, λοιπόν, ο τρόπος γραφής στο επόμενο κεφάλαιο. Εκείνο που θα αποτυπωθεί στο ΟΑΚΑ μετά τον αγώνα της ΑΕΚ και του Ατρόμητου.

Διαβάστε επίσης