Σε καραντίνα ο «Mr Survivor» λόγω κορωνοϊού!

Ο Τούρκος παραγωγός παραμένει ακόμα στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου. Τι λένε τα τουρκικά δημοσιεύματα

Στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται να έχει εγκλωβιστεί ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστός σε όλους «Mr Survivor», λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο γνωστός παραγωγός βρίσκεται στο εξωτικό νησί για τις ανάγκες του Survivor.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο προφίλ του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, εκείνος βρίσκεται ακόμη στον εξωτικό προορισμό όπου γυρίστηκαν άλλωστε και τα ελληνικά Survivor. Ο Τούρκος επιχειρηματίας παρέμεινε στο νησί, ενώ όπως φαίνεται τα γυρίσματα του τουρκικού Survivor συνεχίστηκαν κανονικά.

Την παραμονή του Ατζούν Ιλιτζαλί επιβεβαιώνει πηγές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, με τον οποίο συνεργάζεται ο Τούρκος παραγωγός.

Από την άλλη πλευρά, τουρκικά δημοσιεύματα θέλουν τον Τούρκο παραγωγό να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη.

Η κυβέρνηση Ερντογάν έχει ναυλώσει δεκάδες πτήσεις, προκειμένου να γυρίσουν Τούρκοι πολίτες στη χώρα τους, εν μέσω περιορισμών στις μετακινήσεις, εξαιτίας του κορωνοϊού. Άλλωστε στο σχέδιο της βρίσκεται και η σταδιακή αύξηση των πτήσεων το επόμενο διάστημα.

Το δημοσίευμα λοιπόν σημειώνει πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη 14 Μαΐου, μαζί με 140 ακόμη εργαζόμενους και συνεργάτες της παραγωγής του Survivor.

Όπως προβλέπει το πρωτόκολλο για την προστασία μετάδοσης από τον κορωνοϊό, όλοι τους θα παραμείνουν σε καραντίνα, σε δωμάτια που ορίζει το κράτος, για 14 ημέρες. Στη συνέχεια και εφόσον το τεστ για τον κορωνοϊό βγει αρνητικό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι υπόλοιποι Τούρκοι πολίτες θα μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

 

Διαβάστε επίσης