Σε κρίσιμη κατάσταση ο γαμπρός του Γιώργου Μπόμπολα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον γαμπρό του Γιώργου Μπόμπολα. Ο έμπειρος ραλίστας Λουκάς Γιαννακούλης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από το πρωί.

Όλα έγιναν στην πρώτη ειδική του Ράλι Παλλάδιο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου ο έμπειρος οδηγός αγώνων έδωσε το παρών με μια Porsche 911 RSR. Ο Γιαννακούλης, όμως, έχασε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και έπειτα από τετακέ κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα σ’ ένα δέντρο.

Ο ίδιος διακομίσθηκε άμεσα στο Θριάσιο και εν συνεχεία στο Αττικό νοσοκομείο, καθώς χτύπησε στο κεφάλι και η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή. Όσο για τον συνοδηγό του, Γιώργο Πετρόπουλου, τη γλίτωσε με τραυματισμό στο χέρι έχοντας αποφύγει τον κίνδυνο.

«O Λουκάς Γιαννακούλης, ο οδηγός της Porsche 911 που είχε την έξοδο στην εθνική οδό. Άγιος Ιωάννης έχει τραυματιστεί και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο συνοδηγός του, Γιώργος Πετρόπουλος προσκομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους», ήταν η ενημέρωση της διοργανώτριας λέσχης μέσω της σελίδας της στο facebook.

Μάλιστα, με το που έγινε το συμβάν, η ειδική διεκόπη, με τους οδηγούς των ιστορικών αυτοκινήτων να σταματούν τον αγώνα ως ένδειξη συμπαράστασης προς το πρόσωπό του. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Λουκάς Γιαννακούλης είναι σύζυγος της Μαρίας Μπόμπολα και έχει δώσει το παρών ακόμα και στο Ράλι Ντακάρ.

 

Διαβάστε επίσης