Σε όλα μέσα ο Πετσίτης: Στο Μαξίμου τη βραδιά του δημοψηφίσματος (βίντεο)

Σε όλα μέσα ήταν ο κολλητός του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης αφού αλώνιζε στο Μέγαρο Μαξίμου. Το Πρ΄ώτο Θέμα  φέρνει στη δημοσιότητα ένα ακ΄όμα ντοκουμέντο για την ευκολία με την οποία μπαινοέβγαινε στο κυβερνητικό κτίριο ο στενός συνεργάτης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, αυτή τη φορά από τη βραδιά του δημοψηφίσματος το 2015.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα  ο Μανώλης Πετσίτης, συμμαθητής και στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά, εμφανίζεται στην κάμερα του βρετανικού Channel 4 δύο βήματα πίσω από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την βραδιά του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Μαζί και ο νυν υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, δίπλα στο συνεργάτη του Μανώλη Πετσίτη χαμογελαστοί περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ο Μανώλης Πετσίτης πάντως είχε άνεση κινήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως μαρτυρούσε και η φωτογραφία του από το πόντιουμ του πρωθυπουργού. Ο παραγωγός και οικονομικός ρεπόρτερ Πόλ Μέησον ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου με την κάμερα του βρετανικού Channel 4 τη βραδιά του δημοψηφίσματος καταγράφοντας τις πολιτικές εξελίξεις και τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

«Παιδιά πάμε;Σφύρα την έναρξη» ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Πίσω του τον ακολουθούν οι πιο στενοί του συνεργάτες, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Παππάς και δίπλα του ο «εθελοντής», όπως λένε γι αυτόν πλέον σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου, Μανώλης Πετσίτης.

Διαβάστε επίσης