Σε παράκρουση ο Πογιέτ! Κάλεσε και Πασχαλάκη και Τζολάκη! Και τους παγκίτες Τζαβέλα και Μάνταλο. Και τον Ρέτσο!!! Πάει να καταστρέψει Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια

Χωρίς προηγούμενο αυτό που έκανε ο Ουρουγουανός

 Καλά, είναι σοβαρός ο Πογιέτ, σίγουρα δεν πήγε σε κανέναν γιατρό τελευταία; Τι κλήσεις είναι αυτές στην εθνική ρε. Ούτε ο ο Τζίμας με τον Μπάμπη τον Τακούνα δεν θα τις κάνανε.

Να το πάρουμε από την αρχή. Παναγιώτης Ρέτσος; Τι έκανε για να τον πάρει στην εθνική; Από τότε που έκανε την γκάφα με τον Άρη, αντίο ενδεκάδα.

Κάλεσε δυο τερματοφύλακες από την ίδια ομάδα, τον Πασχαλάκη και τον Τζολάκη. Πουθενά στον κόσμο ολόκληρο δεν έχει ματαγίνει αυτό. όχι ότι πρόκειται να παίξουν, βέβαια. Ο Βλαχοδήμος θα παίξει, αλλά έτερον, εκάτερον, μάστορα.

Κάλεσε από την ΑΕΚ τον Τζαβέλα και τον Μάνταλο. Τι φάση; Κι ήταν δυο παγκίτες.

Κάλεσε και τον Κουλιεράκη, που στην προηγούμενη κλήση, τον είχε για να μαζεύει τις μπάλες στο διπλό της προπόνησης. Δεν βλέπει σε τι κατάσταση είναι ο Κουλιεράκης, που κάνει την μία γκάφα πίσω από την άλλη;

Δεν βλέπει ο Πογιέτ ότι ο Κωνσταντέλιας όσο πάει και πέφτει η απόδοσή του; Στον τελικό με την ΑΕΚ ούτε την ακούμπησε. Τον έφαγαν εκεί στο Σαββιδοτεχνείο ότι θα πουληθεί 30 εκατ. ευρώ και το παλικάρι το καταστρέφουν σιγά – σιγά.

Δεν θα πάθαιναν κανένα κακό αν τους άφηνε απ έξω τους δυο του ΠΑΟΚ. Ίσα – ίσα, καλό θα τους έκανε, να ξεφουσκώσουν λίγο τα μυαλά τους. Δεν κοιτάζει λίγο ο Γουστάβο τι έγινε με τον Τζόλη, που το πήραν στο λαιμό τους το παιδί οι Σαββιδοτέχνες;

Θα έρθουν κι άλλοι, βέβαια. Ο Τσιμίκας, ο Μαυροπάνος με τον Χατζηδιάκο και τον Παυλίδη και τον Δουβίκα. Μπορεί κι ο Παπαδόπουλος από την Πολωνία. Και ο Μπακασέτας με τον Σιώπη από την Τουρκία, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Οι εντός Ελλάδας διεθνείς θα κρατάνε τα νερά. Αντε, μόνο ο Κουρμπέλης θα παίξει βασικός.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα