
Σε συμφωνία με τον Ρούμπεν Πέρεθ για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους ήρθε η Κηφισιά
Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό κατέγραψε 118 συμμετοχές
Σε συμφωνία με τον Ρούμπεν Πέρεθ για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους ήρθε η Κηφισιά.
Ο 35χρονος Ισπανός μέσος, με πολυετή παρουσία στη La Liga αλλά και την Super League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό «γρανάζι» στον άξονα της νεοφώτιστης ομάδας, ενισχύοντας το πλάνο της με στόχο την καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Πέρεθ ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021 για λογαριασμό του «τριφυλλιού», ως μία από τις πρώτες επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στους «πράσινους», κατέγραψε 118 συμμετοχές, σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ, ενώ συνέβαλε στην κατάκτηση δύο Κυπέλλων Ελλάδος, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Άρη.
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οι συμμετοχές του μειώθηκαν αισθητά, ωστόσο η αξία και η εμπειρία του παραμένουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία που μπορούν να προσδώσουν ποιότητα και ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα του Λέτο.
Εντός των επόμενων ημερών η συμφωνία αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή, καθώς έχουν απομείνει τα διαδικαστικά για την οριστικοποίηση της μεταγραφής.