Σε… θαύμα ελπίζει στο δρόμο προς τις εκλογές ο Ζαχαριάδης

Την εκτίμηση ότι στην πορεία προς τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2019, «η δυναμική που θα αναπτύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύεται, και όσα έχουμε καταφέρει και συνεχίζουμε να προωθούμε θα αποτυπώνονται με μεγαλύτερη καθαρότητα στην πραγματική οικονομία και την καθημερινότητα του πολίτη», εκφράζει ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρεται σε fake news και «βρόμικη προπαγάνδα», που «επιχειρούν καθημερινά να αλλοιώσουν, να υποβαθμίσουν και να εξαφανίσουν με στημένα δημοσιεύματα τα θετικά βήματα που γίνονται στη χώρα» και τονίζει ότι απέναντι στην «ένδεια επιχειρημάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης», «επιβάλλεται να έχουμε σοβαρότητα και σύνεση, διαφορετικά η πολιτική αντιπαράθεση μπορεί να ξεφύγει και να σπείρει διχόνοια στη κοινωνία μας».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, εκφράζει επιφυλακτικότητα και τονίζει: «Δεν κάνουμε πολιτική με τις δημοσκοπήσεις, κάνουμε πολιτική με βάση το πρόγραμμά μας, τις ανάγκες και τις δυνατότητες της κοινωνίας και της χώρας».

Σε ό, τι αφορά τη στάση του ΚΙΝΑΛ, σημειώνει «είναι σε προφανές αδιέξοδο, εγκλωβισμένο στις αποτυχημένες επιλογές του παρελθόντος και στην εφαρμογή νεοφιλελεύθερων πολιτικών» , προσθέτοντας ότι «η ηγεσία του βρίσκεται, δυστυχώς, εγγύτερα στις θέσεις της ΝΔ, παρά στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία».

«Όσο λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΙΝΑΛ δεν κάνουν την αυτοκριτική τους» αναφέρει ο κ. Ζαχαριάδης, «αν οι ηγεσίες δεν κινηθούν σ΄αυτή την κατεύθυνση από τα “πάνω”, η κίνηση θα γίνει σίγουρα από τα “κάτω”. Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να είναι η μεγάλη ευκαιρία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα