Σε τιμωρία ο Γιαννούλης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να μπει στον πάγο ο Θεσσαλονικιός, μετά την ανάρτησή του κατά Αντώνη Σρόιτερ για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Ο λόγος για τον Χρήστο Γιαννούλη, ο οποίος με την ανάρτηση που έκανε κατά του Αντώνη Σρόιτερ για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη εκνεύρισε και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, πολλοί εντός του ΣΥΡΙΖΑ με παράδοση στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς έχουν βγάλει σπυράκια με την ανάρτηση του Γιαννούλη. Διότι συνεντεύξεις οι ίδιοι δημοσιογράφοι που κατηγορεί τώρα ο Γιαννούλης έκαναν και κάνουν με τον Αλέξη Τσίπρα. Και ποτέ δεν σκέφτηκαν στην Κουμουνδούρου να κατηγορήσουν κανέναν, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν τις καλύτερες των σχέσεων με τους δημοσιογράφους που δεν είναι προσκυνημένοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως οι παλιές καραβάνες του κόμματος έχουν μάθει να σέβονται και φυσικά τώρα λένε πως με τις χαλαρές συνεντεύξεις του Γιαννούλη στον Αλέξη Τσίπρα «πληρώθηκε» με θέσεις στα ψηφοδέλτια του τότε κυβερνώντος κόμματος. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μπει στον πάγο ο Θεσσαλονικιός. Πόσο θα κρατήσει η τιμωρία θα δείξει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα