Σεφτσένκο: «Όνειρό μου ν’ αναλάβω τη Μίλαν»

Η Μίλαν παραμένει πάντα στην καρδιά του Αντρέι Σεφτσένκο. Ο Ουκρανός φορ, έζησε μεγάλες στιγμές με τους «ροσονέρι» κι έχει στόχο να επιστρέψει στον σύλλογο ως προπονητής.

«Στην παρούσα φάση το πιο σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Ο κάθε παίκτης καλείται να δώσει τα πάντα. Μετά απ’ αυτό, θα δούμε τι θα γίνει, όπως και τo τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη Μίλαν», επεσήμανε ο τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας μέσω του «Milannews.it».

«Θέλω να επιστρέψω στη Μίλαν ως προπονητής μια μέρα. Η Μίλαν θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Έχω μεγάλη αγάπη για τους οπαδούς της. Θα δούμε αν και πότε θα συμβεί, αλλά ένας από τους στόχους μου είναι να επιστρέψω στους “ροσονέρι” ως προπονητής. Τώρα σκέφτομαι την Ουκρανία. Έχω επικεντρωθεί στην εθνική μου ομάδα», πρόσθεσε ο Σεφτσένκο.

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς της Μίλαν, αναφέροντας: «Θα τους έλεγα να δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους στην προπόνηση και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Έτσι θα κερδίσουν τον σεβασμό του κόσμου».

Διαβάστε επίσης