Σενάρια… μετακόμισης στην «πολυκατοικία»

Αναζωπυρώθηκαν οι φήμες για επικείμενη επιστροφής της βουλευτίνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά στη Νέα Δημοκρατία. Αφορμή στάθηκε η ψηφοφορία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για την άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου, για την οποία η ενημέρωση στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ήταν πως η κα Κόλλια ψήφισε λευκό.

Μάλιστα, η βουλευτής των Αν.Ελ. προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Οπως είπε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Καμμένου και όχι λευκό όπως ήταν η ενημέρωση από την Επιτροπή, ενώ με τον τρόπο της θέλησε να διασκεδάσει τις φήμες περί επιστροφής της στο «γαλάζιο» μαντρί. Με τον θυμόσοφο λαό, ωστόσο, να λέει πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Αλλωστε οι φήμες για «φλέρτ» μεταξύ βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Ν.Δ. κυκλοφορούν εδώ και καιρό, χωρίς επί τους ουσίας να διαψεύδονται.

Δεν πρέπει κανείς να λησμονεί πως ο Τέρενς Κουίκ, πάλαι ποτέ στενότατος συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, έχει μπει στην… black list του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά την ομιλία του στη Βουλή όπου χαρακτήρισε συστημικό κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο «μετακόμισης» του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος μοιάζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τις θέσεις των Αν.Ελ., ενώ είναι και παλιός προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ήδη από τα χρόνια της Πολιτικής Ανοιξης.

Διαβάστε επίσης