Σέντρα στις 9 Ιανουαρίου στη Super League 2, αλλά δεν.. βγαίνουν οι ημερομηνίες

Στις 9 Ιανουαρίου αναμένεται η σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2, όμως το πρόγραμμα δεν… βγαίνει μέχρι τις 19 Μαϊου. Μέσα σε τέσσερις και κάτι μήνες δεν χωράνε 32 αγωνιστικές (κανονική περίοδος και αγώνες κατάταξης) και το πιθανότερο είναι με βάση και τα όσα συζητήθηκαν σήμερα σε τηλεδιάσκεψη τα play off και play out να γίνουν σε μονά παιχνίδια.

Ως εκ τούτου δεν θα διεξαχθούν 10 αγωνιστικές αλλά πέντε που θα προστεθούν στις 22 της κανονικής περιόδου. Συνολικά δηλαδή, 27 αγωνιστικές.

Απόφαση δεν πάρθηκε και το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί σε νέο συμβούλιο που θα συνεδριάσει στις 4/1.

Συζητήθηκε ακόμη το ενδεχόμενο να αλλάξει η προκήρυξη όσον αφορά τις ομάδες που θα προβιβαστούν στη SL1. Η προκήρυξη που ισχύει κάνει αναφορά σε απευθείας άνοδο μίας ομάδας και μπαράζ του 2ου με τον 13ο της SL1, όπως έγινε και πέρσι δηλαδή. Στο τραπέζι έπεσε πρόταση να προβιβαστούν απευθείας δύο ομάδες και να δώσει μπαράζ ο τρίτος με τον 13ο της μεγάλης κατηγορίας.

Στη Super League 1 πάντως, είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει αντίδραση και απαίτηση να ισχύσει η προκήρυξη, να υποβιβαστεί δηλαδή μόνο ένας και ο 13ος να δώσει μπαράζ με τον 2ο της SL2.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα