Σέντρα το Σάββατο 21 Αυγούστου στο νέο πρωτάθλημα της Super League 1

Το Σάββατο 21 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League Interwetten όπως αποφάσισε ομόφωνα στη σημερινή συνεδρίαση του το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.

Παράλληλα συστάθηκε επιτροπή για τις Β’ Ομάδες, ενώ θα συζητηθεί και το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών. Οι ομάδες εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο της Λίγκας  Λεωνίδα Μπουτσικάρη να ξεκινήσει συζητήσεις με τη NOVA και την COSMOTE και την προσεχή Τρίτη αναμένεται νέα σύσκεψη των ΠΑΕ για να αποφασίσουν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Super League Interwetten για τα συγκεκριμένα ζητήματα: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα όπως το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ξεκινήσει το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.

Επελέγη η εταιρεία Grassform για την κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

Σε τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. τη Μ. Τρίτη, θα συζητηθεί το πλαίσιο κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

Συστάθηκε επιτροπή για τη μελέτη του θεσμού των Β΄ Ομάδων, ώστε να μορφοποιηθεί το πλαίσιο εισήγησης προς το Δ.Σ”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα