«Σφαγή» Open – Κατερίνας Καινούργιου

Στα άκρα φαίνεται να οδηγούνται οι σχέσεις της Κατερίνας Καινούργιου με τον τηλεοπτικό σταθμό Open. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν ο «πόλεμος» της παρουσιάστριας με το κανάλι θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά την τελευταία της εκπομπή «Ευτυχείτε» έκανε μια ανάρτηση με την οποία ευχαρίστησε τους συνεργάτες της αλλά και το κανάλι για την συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα.

«Μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά έφτασε στο τέλος της… Ήταν μια χρονιά διαφορετική, με περιορισμούς, λιγότερες αγκαλιές, αποστάσεις, αλλά ταυτόχρονα ήταν μια χρονιά που… τελικά εμάς μας έφερε ακόμα πιο κοντά.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την επιλογή σας να περνάμε καθημερινά μαζί τα πρωινά μας. Νιώθω ευγνώμων που υποδεχτήκατε με τόση ζεστασιά εμένα και την ομάδα μου στα σπίτια σας. Η σχέση που χτίσαμε είναι για μένα μια ευτυχία… Ευτυχία είναι επίσης η ομάδα των σπάνιων και ταλαντούχων συνεργατών μου στο Ευτυχείτε, όχι μόνο όσους βλέπετε στο πλατό αλλά και πολλούς ακόμα πίσω από τις κάμερες.

Σας ευχαριστώ για την επιτυχία που κάναμε όλοι μαζί. Το έχω πει πολλές φορές πως η επιτυχία ανήκει στις ομάδες και όχι στις μονάδες. Εύχομαι καλό μας καλοκαίρι, με υγεία και χαμόγελα!

(Καθώς ένας κύκλος κλείνει για μένα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN)

Κρατώ τις ωραιότερες αναμνήσεις και υπόσχομαι η νέα σεζόν να μας βρει ξανά παρέα με τις πιο όμορφες εκπλήξεις…», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Ανακοίνωση-καταπέλτης από το Open

Και ενώ οι φήμες περί αποχώρησής από το Open (στέλνοντας μάλιστα εξώδικο) φουντώνουν όλο και περισσότερο, παρότι το συμβόλαιό της με τον σταθμό είναι σε ισχύ για έναν ακόμα χρόνο, ακολούθησε μια ανακοίνωση-καταπέλτης από το κανάλι.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open αναφέρει: «Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα