«Σφαλιάρα» Δημητρίου στον Γραμμένο, σε ξενοδοχείο η κλήρωση του κυπέλλου και χωρίς «ζεστά» και «κρύα» μπαλάκια

Σε ξενοδοχείο και με παρουσία εκπροσώπων των οκτώ ομάδων της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει η κλήρωση την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου.

Γιατί αυτή η αλλαγή; Για ν’ αποφευχθούν τα περσινά ρεζιλίκια στα γραφεία της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, όπου κατηγορήθηκε ο τότε πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης, για ζεστά και παγωμένα μπαλάκια, όταν έβγαλε ζευγάρι Ολυμπιακός – Άρης.

Τότε, ο Γαβριηλίδης με εντολή του Βάγγου Γραμμένου είχε απαγορεύσει την παρουσία εκπροσώπων, και καλά, λόγω της πανδημίας. Και τώρα, πανδημία έχουμε. Τώρα, γιατί επιτρέπεται; Αστεία πράγματα.

Με την κίνησή της αυτή η ΕΠΟ άδειασε τον Γαβριηλίδη και τον Γραμμένο μαζί. Μπορεί να φαίνεται ότι αναγκάστηκε να το κάνει, όταν ο Θ. Καρυπίδης κάτι έγραψε στα social media και το Μαρινακέικο άρχισε να σηκώνει το θέμα, μη γίνουν τα ίδια με τα περσινά, αλλά η ουσία μετράει.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου θα μπορούσε κι αυτός να επικαλεστεί την πανδημία και να πει του Νίκα να την κάνει στην ΕΠΟ την κλήρωση. Δεν το έκανε. Ο Γραμμένος έχει να πει κάτι γι αυτό; Ο Γαβριηλίδης;

Και πέρυσι θα μπορούσε να γίνει με εκπροσώπους των ομάδων, αλλά ο Γραμμένος που έτρεμε μην πέσει κανένα τηλέφωνο από τον βορρά, δεν το τόλμησε.

Στην κληρωτίδα θα μπουν: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναιτωλικός, Λαμία και Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα