Σφίγγει ο κλοιός για τον σπιούνο

O Κλάτενμπεργκ όπως αναμενόταν έκανε το… κορόιδο, αν και προκλήθηκε να κατονομάσει ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που τους δίνουν οι διαιτητές 50-100 ευρώ για να τους στηρίζουν, όπως ανέφερε στην τηλεδιάσκεψή τους.

Η καταγγελία είναι πολύ βαριά τόσο για τους διαιτητές, όσο και για τους δημοσιογράφους. Από την πλευρά των αθλητικών συντακτών υπήρξε αντίδραση μέσω του ΠΣΑΤ που έθεσε και την ΕΠΟ προ των ευθυνών της. Από τους διαιτητές που έχουν δημιουργήσει και συνδικαλιστικό όργανο, υπάρχει σιωπή.

Πέραν όμως αυτών, το σημαντικό είναι πως ο Άγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ για να πει κάτι τέτοιο σημαίνει πως υπάρχει κάποιος που του το μετέφερε. Κι εκεί είναι το πρόβλημα. Στους… πληροφοριοδότες του Κλάτενμπεργκ. Κι επειδή δεν είναι πολλοί αυτοί που μιλάει, συνδιαλέγεται και λαμβάνει πληροφορίες, οι πιθανοί ένοχοι που προσβάλλουν τη διαιτησία είναι πολύ λίγοι. Κίνητρό τους; Προσωπικά συμφέροντα. Προσωπική ανέλιξη και θάψιμο κάποιων ανταγωνιστών. Κι επένδυση στο αύριο. Σε αυτό που βλέπουν όταν θα φύγουν από τη διαιτησία. Όσοι το ψάχνουν, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Και όσο οι ίδιοι οι διαιτητές που έχουν και συνδικαλιστικό όργανο κάνουν πως δεν άκουσαν, τόσο σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον σπιούνο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα