Σφήνα με Χαριστέα, Παπαδόπουλο, Καφέ, Ανατολάκη στις εκλογές της ΕΠΟ

Τετράδα παλαίμαχων διεθνών ποδοσφαιριστών μπήκε σφήνα στους προέδρους των Ενώσεων, προκειμένου να πλαισιώσουν το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ και ο… αρχηγός θα έχει τελικά αντίπαλο.

Η τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενόψει των εκλογών της 27ης Μαρτίου, ανέδειξε νέα στοιχεία… εκτός προγράμματος.

Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, πέραν του Θοδωρή Ζαγοράκη, κατέρχεται και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας! Εδώ η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και ο πρώην αρχηγός της εθνικής έχει εξασφαλισμένη την εκλογή. Θα είναι ωστόσο ενδιαφέρον να δούμε τα ποσοστά που θα πάρει ο αντίπαλός του.

Εκεί που υπάρχει ενδιαφέρον καθώς φθάνει η ώρα να πέσουν οι μάσκες, είναι στα υποψήφια μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς πέρα από την 11άδα που έχει δρομολογηθεί να εκλεγεί, εμφανίστηκαν έξι νέα υποψήφια πρόσωπα.

Αυτά τα πρόσωπα είναι: Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άγγελος Χαριστέας (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Ρεθύμνου), Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), Παντελής Καφές (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Λασιθίου), ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, καθώς και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη)!

Τα πρόσωπα αυτά φέρονται να έχουν τη στήριξη των δυνάμεων που επιδιώκουν την ανατροπή των σημερινών συσχετισμών στην ΕΠΟ. Δυνάμεις που εκφράζονται κυρίως μέσω του Ολυμπιακού.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Επιτροπή, που φέρονται να απολαμβάνουν την στήριξη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, είναι οι 11 ήδη γνωστοί, που με τα σημερινά δεδομένα είναι και τα φαβορί για να εκλεγούν.

Πρόκειται για τους: Π. Δημητρίου, Τ. Παπαχρήστο, Αγγ. Δανιήλ, Κλ. Τζαφέρη. Κ. Φύτρα, Λ. Θωμαϊδη, Στ. Αντωνίου. Γ. Χατζησαρόγλου, Δ. Μπουχλαριώτη, Δ. Κουπτσίδη και Μ. Γαβριηλίδη.

Οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι συνολικά 17:

-11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις

-4 μέλη προερχόμενα από την Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της λίγκας (αυτή τη στιγμή οι τέσσερις είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης και Τ. Αγραφιώτης)

-1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League (Λεουτσάκος)

-και ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων εξέπνευσε το βράδυ της Τρίτης ενώ στις 21/3 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων από την εκλογική επιτροπή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα