Σφοδρή επίθεση Μπέου κατά της ΕΠΟ

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΠΟ, με αφορμή τη διαγραφή της ΕΠΣ Θεσσαλίας, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά η δήλωση του άλλοτε ποδοσφαιρικού παράγοντα:
«Κύριοι τελειώσατε. Αν έχετε λίγη τσίπα παραιτηθείτε
Τις τελευταίες ημέρες οι διορισμένοι ηγέτες της ΕΠΟ προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία χρησιμοποιώντας ακόμα και ανορθόδοξους τρόπους που θυμίζουν άλλες εποχές. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο ακόμα και να διαμηνύσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δήθεν κινδυνεύει το Ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις. Δυστυχώς για εσάς, δεν έχετε καταλάβει ότι ο μόνος κίνδυνος είστε εσείς.

Αλήθεια για ποιο ποδόσφαιρο μιλάτε “κύριοι” της ΕΠΟ; Για αυτό που απαξιώσατε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεστε στην εξουσία, όπου το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το πως θα εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα των ανθρώπων εκείνων που υπηρετείτε;
Η ΕΠΣ Θεσσαλίας αξίζει συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη με σκοπό να δώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα τέλος στην αιχμαλωσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γνωστή συμμορία που λυμαίνει το χώρο, χωρίς να ενδώσει στους εκβιασμούς και στις πιέσεις που δέχθηκε.

“Κύριοι” της ΕΠΟ. Αν πραγματικά κόπτεστε για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ανησυχείτε για πιθανή τιμωρία των Ελληνικών ομάδων, δεν έχετε παρά να παραιτηθείτε. Άλλωστε αυτό έπρεπε να το είχατε κάνει εδώ και πολύ καιρό.
Ούτως ή άλλως η πόρτα έχει ήδη ανοίξει. Αν σας έχει απομείνει λίγη ευθιξία ή αν έχετε τσίπα μέσα σας το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε την πόρτα φεύγοντας.
Αρκετά σας ανέχτηκε το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όλα αυτά τα χρόνια οι μέθοδοί σας και ο τρόπος λειτουργίας σας, εξυπηρετούσαν και συνεχίζουν να εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα, πελατειακές σχέσεις και μία συγκεκριμένη ομάδα.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται να συνεχίσει να βρίσκετε υπό καθεστώς ομηρίας. Ήρθε η ώρα της ανασυγκρότησης του, από υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους που είναι βέβαιο ότι θα τύχουν της στήριξης και της αποδοχής του συνόλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όσο για εκείνους που νοιάζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Ο Δήμαρχος Βόλου
Αχιλλέας Μπέος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα