Συγκίνηση για τους «Ήρωες ανάμεσά μας»

Την πρεμιέρα της έκανε την Παρασκευή το βράδυ η εκπομπή που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς «Ήρωες ανάμεσά μας» στον ΑΝΤ1. Το περιεχόμενο της, φέρνει λίγο πιο κοντά σε όλους μας ιστορίες ανθρώπων με θάρρος και θέληση για ζωή, αποδεικνύοντας την ύπαρξη πραγματικών ηρώων ανάμεσά μας.

Στο πρώτο επεισόδιό της, παρουσιάστηκαν δυο ιστορίες οι οποίες συγκλόνισαν πραγματικά όλους εκείνους που την παρακολούθησαν! Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ιστορία είχε ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον Περικλή Καλόπουλο, ο οποίος θέτοντας την ίδια του τη ζωή σε κίνδυνο ρίσκαρε για να σώσει την Αντιγόνη, αλλά και ακόμα τρεις επιβαίνοντες ενός δικινητήριου αεροσκάφους το οποίο έπεσε έξω από την Μαρίνα Αλίμου, το 2001.

Ενώ η δεύτερη, είχε πρωταγωνιστή έναν μικρό μαθητή, ο οποίος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εξ αιτίας της κινητοποίησης ολόκληρης της Ελλάδας, το παιδί κατάφερε να εξασφαλίσει το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για τη χειρουργική επέμβαση, που θα τον θεράπευε. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη αλληλεγγύης και συμπόνιας ήταν ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας, ο Αλέξανδρος Φιλιππίδης, που κατόρθωσε να κινητοποιήσει τη μαθητική κοινότητα ολόκληρης της χώρας, με σκοπό τη συγκέντρωση των χρημάτων.

Όσον αφορά τα νούμερα που έκαναν οι «Ήρωες», το κοινό φαίνεται να τους λάτρεψε αφού κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή του 27,6%.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα