Σήκωσαν τα χέρια οι εκλογολόγοι

Και αυτό διότι το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο είναι αρραγές, υπάρχει σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και το σημαντικότερο σε όλο το μήκος και πλάτος του πολιτικού μας συστήματος

Προ ολίγων ημερών –πριν ο κ. Τσίπρας μπει σε καραντίνα λόγω του ότι ο γιος του βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό– διεξήχθη μία πολύ σημαντική σύσκεψη στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία όμως κατέληξε σε φιάσκο.

Στη σύσκεψη αυτή ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του είχαν μία μεγάλη συζήτηση με κάποιους φίλους δημοσκόπους, αλλά και αναλυτές των εκλογών. Το κύριο θέμα ήταν για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει καθηλωμένος, όπως επίσης και για ποιον λόγο οι πολίτες δεν αντιλαμβάνονται τα στραβά της κυβέρνησης. Και οι απαντήσεις που έλαβε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον έκαναν να φύγει συνοφρυωμένος από τη σύσκεψη. Και αυτό διότι οι εκλογολόγοι τού μετέφεραν τις εκτιμήσεις του ότι πρέπει να κοιτάζει όχι την επόμενη ημέρα, ούτε τη μεθεπόμενη, αλλά πολύ αργότερα. Και αυτό διότι το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο είναι αρραγές, υπάρχει σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και το σημαντικότερο σε όλο το μήκος και πλάτος του πολιτικού μας συστήματος.

Κι επίσης οι δημοσκόποι ξεκαθάρισαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πετύχει μοναδική, ιστορικά, συσπείρωση του κόμματός του «και αυτό δεν παλεύεται», όπως εξήγησαν στον κ. Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα