Σημαντική νίκη ο Πανιώνιος στη Ζάκυνθο 2-1 για την άνοδο

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια ανόδου του από την Γ’ εθνική στη Super League 2 πήρε ο Πανιώνιος, που κέρδισε 2-1 στη Ζάκυνθο την τοπική ομάδα.

Στους 6 βαθμούς ο Πανιώνιος μετά το πέρας τριών αγωνιστικών, όσους έχει και η Κηφισιά που είχε ρεπό σήμερα, με τους «κυανέρυθρους» να εκμεταλλεύονται και το στραβοπάτημα του Ηροδότου που έμεινε νωρίτερα στο 0-0 με την Θύελλα στη Ραφήνα για την 3η αγωνιστική.

Στην κορυφή του 2ου ομίλου με 6 βαθμούς οι Πανιώνιος, Κηφισιά, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να μην έχει κάνει ακόμη το ρεπό της, στους 4 ο Ηρόδοτος, ενώ έναν βαθμό έχει η Θύελλα Ραφήνας και η Ζάκυνθος είναι ουραγός χωρίς βαθμό.

Στον βόρειο όμιλο, ο Αχέρων Καναλακίου διέλυσε με 4-0 τον Διαγόρα Στεφανοβικείου και έφτασε τους 6 βαθμούς μπαίνοντας στην προνομιούχα πρώτη δυάδα, ενώ Ποσειδώντας Μηχανιώνας και Ορφέας Ξάνθης κόλλησαν στο 1-1.

Στην κορυφή τους 1ου ομίλου παραμένει με 7 βαθμούς η Αναγέννηση Καρδίτσας που είχε ρεπό σήμερα, ο Αχέρων Καναλακίου είναι δεύτερος με 6 και ακολουθεί με 5 ο Ποσιεδώνας Μηχανιώνας. Στους 4 ο Ορφέας Ξάνθης και χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση ο Διαγόρας Στεφανοβικείου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα