Σήμερα ξεκινά η Εξεταστική για τις παρακολουθήσεις

Η πρώτη συνεδρίαση θα περιλαμβάνει την εκλογή του προεδρείου της επιτροπής και συζήτηση επί διαδικαστικών θεμάτων

Σήμερα (7/9) στις 11 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το θέμα παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με σχετική πρόσκληση που έλαβαν τα μέλη της επιτροπής, η πρώτη συνεδρίαση θα περιλαμβάνει την εκλογή του προεδρείου της επιτροπής και συζήτηση επί διαδικαστικών θεμάτων.

Στην Εξεταστική από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Νίκος Βούτσης, Γιάννης Ραγκούσης, Νίκος Φίλης, Θοδώρα Τζάκρη, Σουλτάνα Ελευθεριάδου και Αγγελος Τόλκας.

Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι στην Εξεταστική θα μετέχουν η Ευαγγελία Λιακούλη και ο Δημήτρης Μπιάγκης και ως αντικαταστάτης ο βουλευτής Γεώργιος Μουλκιώτης.

Τέλος, από τη ΝΔ θα μετέχουν οι Γιάννης Κεφαλογιάννης (αναμένεται να προταθεί για την Προεδρία), Δημήτρης Μαρκόπουλος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Σταύρος Κελέτσης, Ιάσων Φωτήλας, Χάρης Θεοχάρης, Έλενα Ράπτη, Μαρία Κεφάλα, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Κώστας Καραγκούνης, Κώστας Κυρανάκης, Βασίλης Σπανάκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, Τάσος Χατζηβασιλείου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα