Σιμόες: «Ακόμη δεν κρίθηκε η πρόκριση παρά το 0-2»

H AEK έχει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης σε βάρος της Κραϊόβα με τη νίκη της 2-0 στο πρώτο ματς της Ρουμανίας, αλλά ο αρχηγός της Αντρέ Σιμόες, ξεκαθάρισε ενόψει της αυριανής ρεβάνς στο Ολυμπιακό στάδιο που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα

Ο Αντρέ Σιμόες είπε στη συνέντευξη για το ματς με την Κραϊόβα:

«Φυσικά και η ύπαρξη του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντική. Το να μην είναι ο κόσμος στο γήπεδο, μπορεί να μας επηρέαζε. Αλλά πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι 50-50. Είναι ένα νέο παιχνίδι, είναι μία νέα πρόκληση και δουλεύουμε γι’ αυτήν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας».

Αναφορικά με τη φιλοσοφία της ομάδας τόνισε: «Το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση της περιόδου, είναι να μας βγουν στον αγώνα όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Είναι μικρό το χρονικό διάστημα που δουλεύουμε πάνω σε μία νέα φιλοσοφία. Κάθε ημέρα προστίθενται νέα υλικά από το προπονητικό τιμ, που προσπαθούμε να αφομοιώσουμε. Αύριο, παρά την απουσία του κόσμου, θα πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία. Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί ενωμένη, να δείξει ότι έχει έναν κοινό στόχο και να προσπαθήσει να βγάλει στο γήπεδο όσα δουλεύουμε καθημερινά».

Διαβάστε επίσης