Σιμόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσε τη δήλωσή μου»

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διαγραφή του γαλάζιου βουλευτή από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ

Για διαστρέβλωση των λεγομένων κάνει λόγο σε διευκρινιστική του δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος ισχυριζόμενος ότι οι διατυπώσεις του για «λεκέ» και «τρίχα που γίνεται τριχιά» δεν αφορούσε την πανδημία.

Καταστροφολογία

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Σιμόπουλος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ -που ζητάει τη διαγραφή του από τη ΝΔ- για κανιβαλισμό στο πρόσωπό του και απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης των νεκρών της πανδημίας του κοροναϊού.

Μάλιστα ο ίδιος επισυνάπτει στη δήλωσή του το επίμαχο βίντεο λέγοντας πως απομονώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ σκόπιμα ένα πολύ μικρό τμήμα από τα λεγόμενά του.

Συγκεκριμένα ο Στράτος Σιμόπουλος τονίζει στη διευκρινιστική του δήλωση:

«Απομονώνοντας ένα πολύ μικρό τμήμα της χθεσινοβραδυνής συζήτησης με τη συμμετοχή μου, στην εκπομπή «Kontra 24» με την Αναστασία Γιάμαλη, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητάει την διαγραφή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

»Τονίζω ότι η διατύπωση μου για «λεκέ και για τρίχα που γίνεται τριχιά» δεν αφορούσε στην πανδημία, αλλά στην καταστροφολογία στην οποία καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για μια Ελλάδα που αναπτύσσεται και αλλάζει.

»Σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε στους νεκρούς από την πανδημία, στη μνήμη των οποίων στέκομαι με απέραντο σεβασμό.

»Είναι απαράδεκτο για τον ΣΥΡΙΖΑ να επιδίδεται σε κανιβαλισμό προσώπων, επενδύοντας πολιτικά στα θύματα της πανδημίας.

»Επισυνάπτω ολόκληρο το επίμαχο σημείο της συζήτησης και όχι μόνο το τμήμα που ηθελημένα χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Όταν βλέπεις το λεκέ μπορεί και να μεγαλώνει

Ο διάλογος στο επίμαχο απόσπασμα που επισυνάπτει ο κ. Σιμόπουλος από τη χτεσινή συνέντευξή του στο Kontra 24 έχει ως εξής:

Σίμος Σιμόπουλος: «Η κυβέρνηση, μπροστά στην καταστροφολογία που ακούω, αντιμετωπίζει τις κρίσεις, καταφέρνει να κρατάει όρθια την οικονομία και σήμερα παρά αυτά που ακούω, πραγματικά υπάρχει μια έκρηξη επενδυτική η οποία φέρνει την αγορά σε σημείο που παρά την ανεργία, υπάρχει έλλειψη σε εργατικά χέρια σε κάποιους κλάδους (οικοδομή, εστίαση, αγροτικό τομέα κλπ). Το ξέρει αυτό ο κόσμος έξω παρά αυτά που θέλει η αντιπολίτευση και ένα μέρος των δημοσιογράφων να περάσουν κάνοντας την τρίχα τριχιά».

Δημοσιογράφος: «23.700 νεκρούς μετράει η χώρα. Η τρίχα δεν γίνεται τριχιά έτσι»

Σίμος Σιμόπουλος: «Όταν ο λεκές τον βλέπεις, τον βλέπεις, τον βλέπεις, μπορεί να μεγαλώνει κιόλας αν επικεντρώνεσαι στο λεκέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα