Σίμος: «Καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο Ηράκλειο»

Να πιάσουν το 110% της απόδοσης αλλά και της συγκέντρωσής τους καλούνται άπαντες στο ματς με την Ξάνθη σύμφωνα με τον τεχνικό του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίμου:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια με τον Ολυμπιακό. Το αγωνιστικό πρόσωπο που δείξαμε είχε αρκετά θετικά σημεία, τα οποία πρέπει να κρατήσουμε και να βελτιώσουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε πράγματα».

Για την Ξάνθη: «Η Ξάνθη έχει μία καλή ομάδα, βρίσκεται 3η. Έχει κερδίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αυτό λέει πολλά. Η συγκέντρωση και η απόδοση που πρέπει να ‘χουμε, πρέπει να κινηθεί στο 110%, για να δημιουργήσουμε συνθήκες νίκης. Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο».

Για τον κόσμο: «Όταν παίζουμε στο σπίτι μας η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική, ελπίζω να ΄χει περισσότερο κόσμο, ειδικά στη Θύρα 1 λόγω του μηνύματος που έχει επικοινωνήσει η ομάδα για τον καρκίνο του μαστού. Ελπίζω όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα να έχουμε χαρεί το ποδόσφαιρο και να ‘χουμε πάρει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης