Συνάντηση Μποροβήλου – Σμυρνιώτη

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, συναντήθηκε με τον δήμαρχο της αρκδικής πρωτεύουσας, Γιάννη Σμυρνιώτη με σκοπό την μεγαλύτερη και ασφαλέστερη μετακίνηση φιλάθλων της πελοποννησιακής ομάδας στην Αθήνα για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι δύο άντρες, μετά το τέλος της κουβέντας του, παρουσιάστηκαν αρκετά αισιόδοξοι στις δηλώσεις τους στους εκπροσώπους του Τύπου. Τον λόγο πήρε πρώτα ο δήμαρχος, κ. Σμυρνιώτης:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μποροβήλο για την παρουσία του στο Δημαρχείο της Τρίπολης. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό και πιστεύω ότι έχουμε όλο το χρόνο για να σχεδιάσουμε το πώς θα μπορέσουμε, η Τρίπολη, η Πελοπόννησος, να έχουν την καλύτερη δυνατή και την πολυπληθέστερη παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Νομίζω πώς είναι το σημαντικότερο αθλητικό επίτευγμα σε επίπεδο Πελοποννήσου και ελπίζουμε ότι θα γίνει ότι είναι δυνατό, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή να έρθει το Κύπελλο στην Τρίπολη.

Ο Δήμος Τρίπολης θα συμβάλλει στην μετακίνηση των φιλάθλων από όλο το Δήμο προς την Αθήνα, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων με απόφαση της, θα συμβάλει και αυτή στην κινητοποίηση και μετακίνηση των φιλάθλων από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Από κει και πέρα, είμαστε έτοιμοι και προσπαθούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας που ζουν στην Αττική κυρίως, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να ενημερωθούν που διατίθενται τα εισιτήρια και να τα προμηθευτούν εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία για να είναι μαζί μας το Σάββατο στον τελικό».

Έπειτα, μίλησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μποροβήλος:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, γιατί πραγματικά συμμετέχει και βοηθάει αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να πω στον κόσμο, ότι εξίσου σημαντικό με το αποτέλεσμα του αγώνα και το στόχο που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι η μεγάλη και καλή παρουσία των Αρκάδων, των Πελοποννησίων σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα Find a way to purchase superior bedding and get yourself a decent night’s rest at https://helmii.com..

Πιστεύω πώς η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι αυτή που πρέπει, θα ξυπνήσει το Αρκαδικό στοιχείο, θα ξυπνήσει ο Μοριάς και πραγματικά στις 11 Μαΐου θα έχουμε μία καλή και μεγάλη εκπροσώπηση, έτσι ώστε να βοηθηθεί η ομάδα και να φέρει το Κύπελλο στην Τρίπολη».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων που ξεκίνησε σήμερα, τόνισε: «Σίγουρα δείχνει ενδιαφέρον ο φίλαθλος και θέλω να τους ευχαριστήσω για την κινητοποίηση αυτή. Το στοίχημα είναι μεγάλο. Δεν μιλάμε για την μέχρι σήμερα παρουσία του κόσμου που ήταν 4-6.000, αλλά ο στόχος είναι πολύ παραπάνω. Ο στόχος είναι να βρίσκονται 14-15.000 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Είναι δύσκολος στόχος, αλλά πιστεύω πώς μπορεί να επιτευχθεί. Αν συνεργαστούμε όλοι και δείξουμε πώς στα δύσκολα είμαστε μαζί, νομίζω πώς ο Αστέρας θα έχει ένα βροντερό παρόν και φιλάθλους που θα δώσουν φτερά για να φέρουμε το κύπελλο στην Τρίπολη».

Τέλος ο  Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε και στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ να παρευρεθεί κόσμος και από γειτονικούς νομούς: «Ξέρουμε πώς υπάρχει Αρκαδικό στοιχείο στους όμορους νομούς. Για αυτό το λόγο θα υπάρχει συνεργασία με τις γειτονικές ΕΠΣ, να υπάρχουν και εκεί εισιτήρια. Αν ικανός αριθμός φιλάθλων από αυτές τις πόλεις θέλει να συμμετέχει σε αυτή την μεγάλη γιορτή, είμαστε αποφασισμένοι να χορηγήσουμε την μετακίνηση και από αυτές τις πόλεις. Αρκεί να γίνει ένας συντονισμός και να έρθουν σε επικοινωνία με τις τοπικές ΕΠΣ και αυτές με τη σειρά τους να επικοινωνήσουν με την ομάδα μας, για να υπάρξουν εισιτήρια και καλός συντονισμός για να υπάρξει μετακίνηση και από αυτές τις πόλεις».

Μ.Λ.

Διαβάστε επίσης