Σίρερ: “Βρέθηκα πολύ κοντά στη Γιουνάιτεντ”

Στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι του 1996 βρέθηκε πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχώρησε ο Άλαν Σίρερ σε δηλώσεις του στο “BBC”

Μάλιστα, ανέφερε πως τον προσέγγισε προσωπικά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά τελικά προτίμησε να αγωνιστεί στην ομάδα που υποστήριζε από μικρό παιδί δηλαδή τη Νιούκαστλ.

Συγκεκριμένα, τόνισε: “Θυμάμαι ότι την ίδια μέρα είχα έρθει σε επαφή με τον Κέβιν Κίγκαν αλλά και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Με τον Κίγκαν συναντήθηκα το πρωί και οι συζητήσεις είχαν θετική έκβαση. Στη συνέχεια της ημέρας όμως ήρθε ο Σερ Άλεξ και η πρώτη ερώτηση που μου έκανε ήταν: «Σε προσεγγίζω πρώτος ή με πρόλαβε άλλος;»

Του είπα πως είχα μιλήσει με τον Κίγκαν και κατά τη διάρκεια της κουβέντας με εντυπωσίασε, παρά το γεγονός ότι δεν του άρεσε που ήρθε δεύτερος. Εκείνη τη στιγμή είχα σχεδόν αποφασίσει να πάω στη Γιουνάιτεντ.

Το απόγευμα όμως που τηλεφώνησε ξανά ο Κίγκαν και μου είπε να κανονίσουμε ένα νέο ραντεβού για την επόμενη μέρα. Τότε σκέφτηκα πως το καλύτερο για μένα θα ήταν να πάω στην ομάδα που υποστήριζα από μικρός. Ήθελα να παίξω στη Νιούκαστλ”.

Διαβάστε επίσης